Op wie vertrouwt u voor beleggingsadvies, verdient u niet het beste?

21-07-2022

Op wie vertrouwt  u voor beleggingsadvies, de loodgieter, uw buurman of kiest u gewoon een fonds van de bank?

Als het gaat om financiële planning, is het vinden van de juiste oplossing slechts een deel van de vergelijking. Het heeft immers weinig zin om een echt fiscaal efficiënte belegging te hebben als het rendement zo mager is dat er in ieder geval geen belasting hoeft te worden betaald. Waarom investeren in een fiscaal efficiënt pensioenplan als uw beleggingsrendement zo slecht is dat er nooit winst is? Waarom beleggen in een duur "offshore" levensverzekeringsvehikel alleen om te ontdekken dat uw belegging waarde verliest vanwege een slechte fondsselectie.

Wat u verdient, is beleggingsadvies van een adviseur die u allereerst begrijpt en analyseert wat uw financiële doelstellingen zijn. Dit is meer dan alleen risicoprofilering, vakjes afvinken en u een evenwichtige of voorzichtige belegger noemen.

Verfrissende Beleggingsaanpak 


Zodra we duidelijk zijn, begrijpen we u als individu en zullen we u een op maat gemaakte beleggingsaanbeveling voorstellen die specifiek voor u is in plaats van een one size fits all-benadering te hanteren. Daar stoppen we natuurlijk niet, we nemen de tijd om uw beleggingen regelmatig te beoordelen om er zeker van te zijn dat ze presteren in overeenstemming met uw verwachtingen en we maken zo nodig aanpassingen. 

Weet uw huidige adviseur echt wat er speelt op de financiële markten? Kijkt uw adviseur wel eens naar uw portefeuille of gaat hij na of uw houding ten opzichte van risico in de loop van de tijd is veranderd? 

Misschien zit u nog altijd opgescheept met dezelfde slecht presterende fondsen die oorspronkelijk voor u werden geselecteerd en aanbevolen, ondanks dat de wereldwijde markten de afgelopen jaren aanzienlijke veranderingen hebben ondergaan.

Net zoals vele van onze concurrenten kunnen we de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw beleggingen gewoon uitbesteden aan een externe manager, alleen op afstand betrokken zijn en afstand doen van verantwoordelijkheid als er iets misgaat (en ook nog eens erg goed betaald worden voor het voorrecht). Maar dat is niet onze manier van werken, we zijn zoals u mag verwachten: proactief als uw vermogensbeheerder en wij bieden u een complete vermogensbeheer service!

Als dit een verfrissende aanpak lijkt te zijn waarvan u denkt dat u die mag verwachten, contacteer ons dan vandaag nog - info@expatwealthatwork.com - zodat we onze beleggingsaanpak in meer detail kunnen uitleggen.