Vermogensbeheer? 5 redenen waarom u het zou moeten overwegen!

11/22/2022

Vermogensbeheer is een financiële dienstverlening, voornamelijk voor vermogende (expat) klanten. Het kan beleggingsadvies, pensioenplanning, estate planning enz. omvatten. Klanten worden geadviseerd hun portefeuilles te beheren op een manier die aansluit bij hun financiële doelstellingen.


Waarom is vermogensbeheer belangrijk?

1. Onnodig risico vermijden

Het omgaan met uw vermogen is ongelooflijk belangrijk. Wanbeheer van financiën kan een catastrofaal effect hebben, of het nu gaat om persoonlijke financiën of in de context van een bedrijf. Wealth Managers vervullen de belangrijke rol van het adviseren van klanten om hun vermogen te vergroten en/of te behouden en hen te redden van financiële problemen en schulden. Het is een van de vele overwegingen om meer rijkdom op te bouwen.

Wealth Managers zullen met klanten samenwerken om hun financiële doelen te begrijpen en ervoor te zorgen dat potentieel belastende of roekeloze beslissingen worden vermeden zonder beoordeling en discussie over risico's en voordelen. De doelen van de klant worden verzameld door de Wealth Manager om te worden gebruikt om het financiële plan te informeren, waarin de strategie, onvoorziene omstandigheden en het niveau van acceptabel risico allemaal worden gedocumenteerd.

2. Toekomstige beveiliging

Een ander voordeel van het inhuren van een gerenommeerde Wealth Manager is minder stress over uw financiële positie in de toekomst. Een deskundige financiële behartiging van uw belangen kan een zeer bevrijdende en verstandige beslissing zijn.

Het vermogen van een persoon vertegenwoordigt meer dan cijfers, het vertegenwoordigt vrijheid en veiligheid, of het nu uw bedoeling is om uw pensioen op een duurzame manier te versterken of om te investeren in betrouwbare en veilige ondernemingen, het loont om een adviseur bij de hand te hebben om beslissingen te bespreken die een blijvende impact kunnen hebben op uw toekomst.

3. Onderhoud

Mensen hebben lang en hard gewerkt om hun financiële positie op te bouwen, ze genieten hoogstwaarschijnlijk van een levensstijl waaraan ze terecht gewend zijn geraakt. Een goede vermogensbeheer dienst levert een lange weg om dit niveau van rijkdom te behouden, met de dynamische moderne financiële wereld zijn veranderingen inherent en zeker.

Het loont om een goed geïnformeerde Wealth Manger te hebben om fluctuaties op te vangen en u te informeren over uw opties wanneer er zich veranderingen voordoen om uw vermogen te behouden en te beschermen.

4. Maximalisatie

Wat uw financiële bedoelingen ook zijn, of u nu uw filantropische bezigheden wilt optimaliseren of ervoor wilt zorgen dat uw beleggingsrendement zo hoog mogelijk is, het hebben van een ervaren vermogensbeheer dienst is een uitstekende stap om ervoor te zorgen dat u "de beste waar voor uw geld krijgt", aan de hand van deskundig holistisch financieel advies.

5. Flexibiliteit

Wealth Managers staan klaar om financiële plannen te ontwikkelen die rekening houden met ongunstige gebeurtenissen in het leven, zoals een mislukte zakelijke onderneming. Ze werken ook naadloos met u samen bij grote gebeurtenissen in het leven, zoals huwelijken of de geboorte van een kind, om ervoor te zorgen dat uw financiële doelen gelijktijdig met doelen in uw persoonlijke leven kunnen worden bereikt.

Bij Expat Wealth At Work combineren we onze professionele netwerken en expertise met een oprechte wil om vermogensbeheer persoonlijker te maken. Wij faciliteren niet zomaar transacties. We bieden een echt op maat gemaakte service en smeden duurzame levenslange relaties met de expats die we helpen. Contacteer ons vrijblijvend: hello@expatwealthatwork.com