Zijn statistieken voldoende tijdens het keuzeproces van een financieel adviseur?

09/30/2021

Het is merkwaardig dat in een wereld waar harde maatstaven zoals rente, dividenden en groei de ultieme test zijn voor de doeltreffendheid van financieel advies, immateriële activa ook een integraal onderdeel moeten zijn van klanttevredenheid. De realiteit is echter dat deze zogenaamde 'zachte factoren' van financieel advies een diepgaande invloed hebben op de klantervaring.

Dus, wat zijn deze kwaliteiten en als ze niet op dezelfde manier meetbaar zijn als beleggingsprestaties en andere statistieken, hoe herkent u ze dan wanneer u een financieel adviseur kiest?

Wat vertelt uw "buikgevoel" u?

Als we het hebben over "immateriële activa" hebben we het vaak over "menselijke" factoren. Dit zijn de aspecten van de dienstverlening van een financieel adviseur die te maken hebben met chemie, instinct, intuïtie en hun vermogen om met u te communiceren op een manier die u begrijpt. Dit zou moeten neerkomen op een vraag die zo simpel is als: "Hoe voelt u zich over uw adviseur?" Als u zich bijvoorbeeld op uw gemak voelt en het gevoel heeft dat uw adviseur uw belang boven alle andere overwegingen stelt, is dat zeker positief. Terwijl u er rekening mee moet houden alsof u het gevoel heeft dat de adviseur u gewoon een product wil verkopen. Als mensen zijn we bedreven in het analyseren van honderden verbale en non-verbale signalen in een zeer korte tijd. We zijn ons er misschien niet van bewust, maar vaak blijft er een "buikgevoel" over dat gebaseerd is op meer dan onze bewuste hersenen zich bewust zijn. Eerste indrukken kunnen verkeerd zijn, maar ze zijn ook belangrijk in ons besluitvormingsproces.

Krijgt u een persoonlijke service?

Ons ethos van professionaliteit, aandacht voor detail en altijd de klant centraal stellen, vormt de ruggengraat van ons aanbod in de offshore financiële dienstverlening. Wij geloven dat dit het ongrijpbare element is dat ons de voorsprong geeft met onze klantrelaties. Wij zijn een meertalige, internationale adviseur die een persoonlijke vermogensbeheer service biedt die de financiële belangen van onze klanten bevordert. Als vermogende particulieren willen onze klanten doorgaans niet betrokken raken bij "mainstream", "high street" routes voor financieel advies. Daarentegen bieden we deskundig advies en bieden we een scala aan oplossingen op basis van de lange termijn behoeften van de individuele klant; van marktinvesteringen op maat en private banking tot een robuust DFM-beleggingsproces. Bovendien staat onze compliance voor u klaar om ervoor te zorgen dat al het aangeboden advies geschikt is voor de specifieke betrokken klant.

ExpatWealthatWork - financieel beheer, professionaliteit met een persoonlijk toets

Klanten die financieel advies zoeken, willen in contact komen met een adviseur die competent is, maar de competentie moet vrij eenvoudig te bepalen zijn, zelfs zonder enige persoonlijke interactie tussen klant en adviseur. Zo zijn we in 1994 begonnen.

Advies van ExpatWealthatWork

We zijn begonnen in 1994 en hebben onze reputatie verdiend door vermogensbeheer en pensioenplanning adviezen te verstrekken aan klanten in Azië, het Midden-Oosten en daarbuiten. Onze bewezen service op maat kan u helpen uw financiële doelen te bereiken. Wij zijn een volledig gereguleerde adviseur en hebben talloze vermogende expat cliënten geholpen om hun vermogen te beschermen en te laten groeien. Onze competentie in de financiële advies sector is duidelijk. Maar competentie is niet genoeg om klanten aan te trekken en vooral te behouden. Pas wanneer een cliënt vertrouwen heeft in zowel de tastbare als de immateriële factoren met betrekking tot financieel advies, kan hij vertrouwen in zijn financieel adviseur beginnen te ontwikkelen. Als het vertrouwen eenmaal is gevestigd, kan de klant erop vertrouwen dat de adviseur echt met hem samenwerkt om zijn belangen op de lange termijn te bevorderen. Onze expat klanten blijven doorgaans minimaal 10 tot 20 jaar bij ons, dus het creëren van positieve, vertrouwensvolle en duurzame relaties is een absolute prioriteit.

Voor hulp bij het structureren van uw vermogen op een manier die uw lange termijn belangen dient, neem vandaag nog contact met ons op - info@expatwealthatwork.com - voor een vrijblijvend gesprek.